Frida Edman ny Meg-ansvarig

MEG mediadagarna 2016

Frida Edman blir ny ansvarig för Mediedagarna i Göteborg. Att skapa en brygga mellan de etablerade och de nya företagen blir en viktig uppgift inför Meg 2017.

Frida Edman är sedan 2013 affärsutvecklare på Bok & Bibliotek. Hon har tidigare varit marknadschef på Lin Education.

– Jag är otroligt stolt över förtroendet att få ta Meg till nästa nivå tillsammans med teamet och partners. Det finns potential i att stärka Meg ytterligare, med mod och engagemang kan vi bli än mer relevanta för mediebransch, näringsliv och akademin, säger Frida Edman.

– Meg har under fem år etablerats som den viktigaste mötesplatsen för mediefrågor. I år gav vårt fokus på branschbesökare effekt och företrädare för såväl stora medieföretag som många startups var på plats. Nu väntar nästa fas, en vidareutveckling av Meg. Som affärsutvecklare på Bok & Bibliotek har Frida Edman varit en viktig kraft i utvecklingen av Meg. Vi är därför glada att nu kunna presentera Frida Edman som ny ansvarig för Meg, säger Maria Källsson, vd Bok & Bibliotek i Norden AB.