Jonas Tellander och Håkan Rudels ansluter till samtal på Meg

Grundaren av Storytel och Bonnierförlagens vd ansluter till seminariet med Audibles programchef Eric Nuzum. 

Hösten 2016 genomförde Storytel köpet av det anrika förlaget Norstedts. Sedan dess har både medie- och förlagsbranschen undrat vad som komma skall, samtidigt som Bonnierförlagen satsar mer än någonsin på ljudformatet. Vi har tidigare berättat att Eric Nuzum från Audible kommer till Meg17 för att samtala om det digitala lyssnandets framtid. Nu kan vi berätta att även Håkan Rudels, vd på Bonnierförlagen, och Jonas Tellander, grundare Storytel, ansluter till seminariet.
– Det här är en gränsöverskridande utveckling i vår tid. Mötet mellan Tellander, Rudels och Nuzum kommer att ge inblick i hur vi kommer tala om ljud i framtiden, säger Frida Edman, ansvarig för Meg.

Audible, som är Amazons ljudplattform, har tagit utvecklingen framåt vad det gäller vårt digitala lyssnande, bland annat genom helt nya format som vi inte sett förut. En utveckling som Eric Nuzum varit minst sagt inblandad i – och som väcker förlagsbranschens uppmärksamhet.
– Det är där någonstans diskussionen blir intressant: Kommer vi att kunna ha någon slags tydlig uppdelning mellan radio, podcast och ljudbok framöver. Och är det egentligen relevant? säger Bonnierförlagens vd Håkan Rudels i en intervju med Svensk Bokhandel. Läs hela texten här.

Svensk Bokhandel är också partner till seminariet, som leds av tidningens chefredaktör Tove Leffler. Meg arrangeras på Svenska Mässan 27-28 september på Svenska Mässan i Göteborg. Köp din biljett här.